La Sentencia.

Hay que ir adelante, avanzar. Cuando te encuentres un traidor llámale traidor. Cuando te encuentres un ladrón, llámale ladrón. Cuando te encuentres un cobarde, llámale cobarde. Siempre adelante, hasta encontrar el sepulcro del hombre que nos va a rescatar en los luceros. Miguel de Unamuno.

martes, 15 de mayo de 2012

Lógico.

Trascribo una cláusula de lo más peculiar que tiene el club Nastic de Tarragona para sus socios. El problema es que a la fuerza tiene que condicionar el ánimo del socio cuando cree que debe animar, y que tal vez explique el por qué este club ocupa la posición 22ª de la Segunda División de España.

Ofertes i preus especials ( no acumulables)

‘Les derrotes es paguen’

Aquesta temporada el Nàstic recompensa els seus socis que renovin el carnet amb 5€ per derrota vista. Tots aquells abonats de la temporada 2010/2011 rebran en concepte de descompte pel carnet 2011/2012 un valor de 5€ per cada una de les derrotes que van veure la campanya anterior. D’aquesta manera, si un soci l’any passat va veure les 5 derrotes de l’equip, serà recompensat amb un descompte de 25€ en el preu del carnet de la present campanya. Per beneficiar-se d’aquesta oferta el soci ha d’haver estat obligatòriament soci la campanya 2010/2011 i portar el seu carnet a l’hora de renovar per comprovar quantes derrotes va veure. En cas de fer pagament en efectiu, el valor del descompte se li farà al moment de la renovació. En cas que el soci ja hagi pagat pel banc amb un sol pagament, a l’hora de recollir el carnet se li farà la devolució. En cas de tenir pagament fraccionat se li farà la devolució després del tercer pagament, venint al club i acreditant les derrotes vistes la campanya anterior.
Per a poder-se agafar a l’oferta, el soci ha de renovar amb una quota igual o superior a la de l’any anterior.

2 comentarios:

  1. Y tan lógico. Más de uno, el día que el equipo gane, se agarra un disgusto (aunque sea económico)

    ResponderEliminar
  2. A eso se le llama dar alicientes para animar al equipo, y lo demás son cuentos...
    :D:D

    ResponderEliminar